VIDEO | Dinamo s-a despărțit și de ultimul jucător spaniol adus de Cortacero. Mesaj emoționant de rămas bun

Mijlocașul stânga Juan Camara (26 de ani) și-a luat rămas bun de la Dinamo. Jucătorul spaniol a rămas impresionat de foștii coechipieri ai echipei din “Ștefan cel Mare”, dar și față de fanii alb-roșilor.

Juan Camara supune că s-a simțit grozav la Dinamo.

Azi trebuie să-mi iau rămas bun într-un mod la care nu m-am gândit niciodată, după multele probleme financiare, pe care le-am avut din prima lună. Nu mi-am imaginat așa ceva!

Au fost luni foarte dificile, luni în care am încercat să dăm din noi tot ceea ce este mai bun. Și asta pentru acei fani care au fost mereu aproape de noi, prin fiecare mesaj de pe rețelele de socializare, plus fiecare meci de acasă, în care oamenii ne așteptau la stadion.

Au trecut cinci luni și jumătate de când am întâlnit un grup de jucători incredibili.

Îi mulțumesc lui Dinamo pentru că m-a făcut să mă simt grozav.

Toate cele bune le doresc”, a scris Juan Camara, pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Juan Cámara (@juancamara17)

Juan Camara a fost împrumutat de echipă poloneză Jagiellonia Bialystok, la Dinamo, până la finalul sezonului. Ibericul a avut prestaţii bune în tricoul echipei din “Ștefan cel Mare”. Cota de piață a mijlocașului este de 600.000 de euro.

Fotbalistul se află în atenția mai multor cluburi din Liga I, printre care și Universitatea Craiova.

juan camara

Citește și VIDEO | CFR Cluj pregătește prima achiziție din “era Eduard Iordănescu”. Un mijlocaș ofensiv, așteptat în Gruia