VIDEO | Dinamo, pregătită să dea lovitura cu Craiova! ,,Câinii” au ajuns în Bănie

Capul de afiş al etapei a 22-a din Liga 1 se va disputa în Bănie, pe stadionul ,,Ion Oblemenco”, între Craiova şi Dinamo Bucureşti.

Meciul se va disputa sâmbătă, 6 februarie, de la ora 21:00, punând capăt celei de-a doua zi din etapa cu numărul 22 din campionat.

craiova dinamo liga 1

Delegaţia lui Dinamo a ajuns în această seară în Craiova, acolo unde a fost întâmpinată şi de suporteri. Jucătorii lui Ionel Gane nu au stat prea mult afară după ce au coborât din autocarul cu care au venit de la Bucureşti şi au mers foarte repede în hotelul unde sunt cazaţi. ,,Câinii” vor să dea lovitura în meciul de mâine.

Meciul se anunţă a fi unul spectaculos, după cum spun oficialii ambelor echipe. Ce-i drept, meciul este cel mai tare din weekend, însă brigada de arbitraj nu este una foarte cunoscută publicului.

Dacă la acest meci erau aşteptaţi arbitri precum Ovidiu Haţegan sau Istvan Kovacs, cel care va conduce de la centru partida este Florin Andrei.

Acesta va fi ajutat la meciul din Bănie de către asistenţii Ciprian Florin Danşa şi Imre-Laszlo Bucsi, iar rezervă va fi Adrian Viorel Cojocaru.

cicaldau dinamo craiova

Înainte de acest joc, Universitatea Craiova se află pe locul 3 în Liga 1, cu 40 de puncte adunate din 21 de partide jucate.

De cealaltă parte, Dinamo se află pe locul 10 în Liga 1, cu 25 de puncte adunate în 21 de etape disputate până acum.

barbut dinamo craiova

Citeşte şi VIDEO | Dragoș Bon se gândește doar la victorie în meciul cu Dinamo: “Vreau să îi dominăm din toate punctele de vedere!”