Mihaela Buzărnescu (locul 29 WTA) a continuat seria dezastruoasă de meciuri și a fost eliminată în primul tur al turneului de la Doha (Qatar). În timpul partidei cu Jelena Ostapenko, românca a avut un dialog tăios cu antrenoarea ei, poloneza Justyna Jegiolka.

Buzărnescu (30 de ani) a cedat cu scorul de 1-6, 6-4, 2-6. 

Miki nu a câștigat niciun meci în acest an, fiind eliminată în primul tur la Brisbane, Hobart și Openul Australiei. În weekendul trecut, a pierdut ambele meciuri din Fed Cup, împotriva cehoaicelor Katerina Siniakova și Karolina Pliskova.

Buzărnescu: Ce?!
Jegiolka: E bine, bine. Continuă!
Buzărnescu: Poți spune mai multe?
Jegiolka: Da, sigur că pot.
Buzărnescu: Bine, pentru că nu mă ajuți deloc.
Jegiolka: Trebuie să servești bine. Dacă nu te simți sigură, servește către corp, spre forehand-ul ei.
Buzărnescu: M-am săturat de toată lumea care își dă cu părerea despre tenis. Cum să servești, unde să servești. Mă scoate din minți! Ar trebui să joace ei în locul meu! M-am săturat de toate comentariile astea stupide!

Justyna Jegiolka (27 de ani) este o fostă jucătoare de tenis. Poloneza colaborează cu Mihaela Buzărnescu din 2016. Au câștigat două turnee de dublu împreună, la nivel Challenger. Ulterior, românca a invitat-o să o însoțească în circuitul WTA. 

În 2018, Mihaela Buzărnescu a atins cea mai bună clasare din carieră (locul 20 WTA) și a câștigat primul turneu WTA, la San Jose (SUA).