VIDEO | Dezvăluire-șoc în lumea sportului! Mike Tyson a povestit cum falsifica testele antidoping

Fostul campion mondial la box Mike Tyson a dezvăluit că a falsificat mai multe controale antidoping, după ce a folosit urina soţiei sale şi a copiilor.

Într-un interviu pentru ESPN, Tyson (53 de ani) a povestit cu lux de amănunte cum a reușit să-i păcălească pe oficialii Agenției Mondiale Antidoping (WADA).

Mike Tyson folosea un penis fals în momentul în care participa la un test antidoping, apoi plasa urina altor persoane în recipientul de probă.

mike tyson

Obişnuiam să folosesc urina soţiei mele, până când ea mi-a spus că s-ar putea ca la teste să apar însărcinat. Apoi am folosit urina copiilor mei. (râde) În timpul testelor, foloseam un penis fals. Majoritatea bărbaţilor, chiar şi homosexualii, nu se simt bine când le arăţi penisul, aşa că atunci când îl arătam, nu le convenea şi se întorceau cu spatele“, a spus Tyson pentru ESPN.

Mike Tyson a intrat în istoria boxului mondial, fiind cel mai tânăr campion mondial al greilor – 20 de ani. Tyson a devenit primul boxer de la categoria supergrea care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul care le-a unificat succesiv.

Bilanțul celui poreclit ‘Iron Mike’ și ‘Kid Dinamite’:

Lupte 58
Victorii 50
Victorii prin KO 44