VIDEO | Dezastru pentru naționala de handbal masculin a României! “Tricolorii”, cea mai rușinoasă înfrângere din istorie

Echipa națională de handbal masculin a României a pierdut contra reprezentativei din Kosovo, 25-30, și este foarte aproape să rateze calificarea la Campionatul European!

După ce în urmă cu doar câteva zile selecționata condusă de Rareș Fortuneanu a obținut doar un egal pe terenul naționalei din Kosovo, acum, “tricolorii” au pierdut duelul de pe teren propriu și au șanse infime să se califice la turneul final. România nu a mai reușit să meargă la EURO din anul 1996 și poate rata calificarea pentru a 13-a oară consecutiv.

Formația pregătită de Rareș Fortuneanu nu a putut trece de o echipă modestă, apărută pe harta handbalului european în anul 2016 și care are în componență jucători care evoluează în ligile inferioare din Elveția, Suedia, Germania sau la echipe de amatori din Kosovo.

România mai are de jucat cu Suedia, vicecampioana lumii, la Sibiu, și cu Muntenegru în deplasare. “Tricolorii” au neapărat nevoie de un punct pentru a mai păstra șanse de calificare. La Euro merg primele două locuri din grupele de calificare și cele mai bune patru locuri 3.


Clasament Grupa B

1. Suedia 3m 6p
2. Kosovo 4m 3p
3. Romania 4m 3p
4. Muntenegru 4m 3p

Citește și VIDEO | Naţionala de handbal masculin, pregătită pentru Europeanul din 2022! ,,Am văzut lucruri pozitive”