Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova au încheiat la egalitate, 1-1, la Ploiești, în etapa a 16-a din Liga 1. Oltenii au avut un jucător mai mult pe teren din minutul 29.

În prima repriză, Craiova a dominat, iar croatul Ivancic a fost eliminat de la Chindia în minutul 28, după ce l-a lovit cu cotul în față pe Bălaşa. 

În repriza a doua, oaspeții au continuat să atace, dar Chindia Târgoviște a deschis scorul în minutul 62. A fost o schemă bine executată în urma unei lovituri libere, iar Ovidiu Bic a trimis mingea în poartă.

Replica Universității Craiova a venit imediat! Alex Cicâldău a șutat în forță din lovitură liberă de la 20 de metri, iar mingea a intrat în poartă după ce a fost deviată de un jucător din zid.

Chindia: Aioani – Martac, Benga, Leca, Neciu (Dumitraşcu ’80) – Neguţ (Novac ’89), Raţă, Bic, Yameogo – Ivancic, Dumiter (Voduţ ’77). Antrenor: Viorel Moldovan.

Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Bălaşa (Acka ’63), T. Ferreira, Bancu – Ivanov (A. Ioniţă ’64), Cicâldău, Cosic – Bărbuţ, A. Ivan, Mihăilă (Zakaric ’68). Antrenor: Victor Piţurcă.

Rezumatul partidei

Universitatea Craiova ocupă locul 4 în Liga 1 și nu poate fi depășită de nicio echipă după această etapă. Chindia Târgoviște e fără victorie în ultimele patru meciuri și ocupă locul 10 în clasament.