Antrenorul italian al Universității Craiova s-a enervat la conferința de presă organizată astăzi. Mangia s-a supărat din cauză că a fost întrebat de transferul lui Koljic. 

După plecarea lui Mitriță la New York City, pentru 8 milioane de euro, s-a scris că Universitatea pregătește încă un tun. Elvir Koljic, al doilea golgheter al Craiovei, ar fi de vânzare pentru 5 milioane de euro.

Antrenor Devis Mangia s-a supărat când a fost întrebat de Koljic.

Cred că, înainte să vorbim despre asta, trebuie să cunoaștem regulile din fotbal. Mai multe nu spun, pentru că o să deranjez anumite persoane. Koljic nu poate pleca oricum, pentru că ar fi la al treilea transfer (într-un sezon – n.r.)„, a spus Mangia.

Jurnaliștii au insistat, replicând că atacantul s-ar putea transfera fără probleme în afara Europei, în America sau Asia.

Gestul lui Mangia a fost elocvent. Tehnicianul italian a lăsat să se înțeleagă că nu este cazul.

Antrenorul Craiovei a mai spus că ie se pare ciudat că se vorbește despre demiterea lui Conceicao, de la CFR, în cazul unei înfrângeri în partida dintre Craiova și CFR.

La o echipă care e la 8 puncte în fruntea clasamentului să se întâmple așa ceva? E ciudat, dacă e adevărat ce spuneți„, a mai declarat Mangia.