Manchester United a fost aproape de o victorie mare pe Stamford Bridge. Echipa lui Jose Mourinho a condus Chelsea cu 2-1, însă londonezii au evitat înfrângerea cu un gol marcat în minutul 96. A fost momentul în care Mourinho a sărit la bătaie cu unul dintre asistenţii lui Maurizio Sarri.

Jose Mourinho a scăpat printre degete o victorie uriaşă împotriva fostei sale echipe. În derby-ul etapei din Premier League, Chelsea a deschis scorul în faţa lui Manchester United prin Rudiger. Oaspeţii au întors rezultatul după o dublă reuşită de Martial şi au fost la câteva secunde de victorie. Barkley a stabilit rezultatul final, 2-2, în al şaselea minut de prelungiri.

Provocat de secundul lui Maurizio Sarri, Mourinho a sărit la bătaie şi a fost oprit cu greu de intervenţia stewarzilor.

Camerele TV au surprins exact şi momentul în care asistentul lui Sarri l-a provocat pe Mourinho, bucurându-se ostentativ în faţa lui.

Mourinho a avut probleme şi cu fanii lui Chelsea. Pentru că s-a bucurat în exces la golurile echipei sale, portughezul a fost huiduit la final. Le-a reamintit suporterilor de pe Stamford Bridge că are în palmares trei titluri cucerite cu echipa lor favorită.