Revenire entuziasmantă pentru Dennis Man la FCSB, după o accidentare de două luni! Internaționalul în vârstă de 21 de ani a înscris în meciul cu Metaloglobus din Cupa României. Man a recunoscut că a suferit în toată această perioadă de absență, pentru că nu și-a putut ajuta colegii.

La Voluntari, FCSB a învins divizionara secundă Metaloglobus cu 2-0. Golurile au fost marcate de către Olimpiu Moruţan (14′) şi Dennis Man (40′), ambii reveniți după accidentări.

Dennis Man este considerat cel mai valoros jucător din lotul FCSB, fiind cotat de Transfermarkt la 5,5 milioane de euro.

E o revenire frumoasă, mă bucur că am reușit să bifez 45 de minute după două luni de pauză. Mi-a lipsit să intru pe teren alături de colegi și sunt foarte fericit că ne-am calificat. Mă bucur că am marcat, că am ajutat echipa, dar mai important e că mergem mai departe.

A fost o perioadă grea, nu vă dați seama cum este să stai pe margine, să te uiți la colegii tăi cum se luptă de la meci la meci și să nu poți face nimic. Sper să nu mai am parte de accidentări.

În clasament nu stăm bine, dar vom crește de la meci la meci. Am găsit o atmosferă bună în vestiar și mă bucură acest lucru.

Este foarte importantă câștigarea Cupei, ne duce în Europa. Și personal, am ajuns acum trei ani aici și n-am reușit să câștig niciun titlu. Îmi lipsește asta și sper să o facem în acest an„, a spus Dennis Man la finalul partidei cu Metaloglobus.