VIDEO | Denis Drăguș, prezentat oficial la noua echipă! Toate detaliile transferului

Standard Liege a anunţat transferul lui Denis Drăguş (20 de ani) de la FC Viitorul. Clubul belgian a achitat 1,8 milioane de euro, la care se adaugă 30% dintr-o viitoare tranzacție.

Standard Liege are în palmares 10 titluri de campioană a Belgiei, iar în ultimul sezon s-a clasat pe locul 3 și va participa direct în grupele Europa League. 

Drăguș a semnat un contract valabil pe cinci ani cu Standard Liege, echipă la care a jucat și Răzvan Marin până în această vară.

Un alt băiat de aur din România ajunge în Jupiler Pro League. Denis Drăguș, doar urmează-ți calea pe care am construit-o împreună și viitorul va fi al tău“, a scris impresarul fotbalistului, Pietro Chiodi.

Produs al Academiei Gheorghe Hagi, Denis Drăguş are deja numeroase trofee la doar 20 de ani: campion naţional la juniori U17 şi U19 cu FC Viitorul, iar cu formaţia de seniori a obţinut, în sezonul 2018-2019, Cupa şi Supercupa României.

În Europa League, atacantul a marcat patru goluri în cinci partide disputate. A evoluat atât pentru naţionala U19, cât şi pentru reprezentativele de tineret şi seniori ale României.

Spynews.ro