RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Declarații rare în fotbalul românesc! Un specialist îi laudă pe Hațegan și asistenții săi: ”Bravo. Un arbitraj foarte bun!”

Arbitrul român, Ovidiu Hațegan a arbitrat, miercuri, pe Camp Nou, partida dintre Barcelona și Internazionale Milano, scor 2-0, într-un meci din Grupa B a Ligii Campionilor.

Hațegan a avut o prestație bună în meciul de aseară, singura fază mai tensionată, fiind cea din minutul 62, atunci când centralul originar din Arad l-a sancționat pe Luis Suarez cu un cartonaș galben. Ion Crăciunescu, fostul șef al Comisiei Centrale de Arbitri a lăudat prestația lui Hațegan cât și pe cea a asistenților săi Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe:

Citește și Un fost jucător de la FCSB dă LOVITURA! E dorit de INTER și alte două CLUBURI DE TOP din Europa

 

După părerea mea, a fost un arbitraj foarte bun de data aceasta. Cred că şi-au făcut datoria şi colegii foarte bine şi Haţegan. A lăsat o impresie foarte bună, bravo lui. A avut merite în seara aceasta, a controlat meciul şi s-a impus în faţa jucătorilor.

El avea nevoie de aşa ceva. La nivel de echipă reprezentativă a avut probleme. Are perspectivă frumoasă în faţa lui, cred că depinde numai de el. Cred că şi-a ales colaboratorii foarte buni, el lucrează cu această brigadă de mai mult timp. Mie mi se par şi Colţescu şi Radu Petrescu nişte adiţionali foarte buni. Şi Şovre este un asistent foarte bun. Şi au avut de lucru toţi astăzi, a spus Ion Crăciunescu la Digi Sport.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare