Bianca Andreescu (5 WTA) a câștigat US Open la doar 19 ani, iar tatăl acesteia a dezvăluit ce relație are tânăra sportivă cu Simona Halep.

Nicu Andreescu a dezvăluit că Bianca nu o cunoaște foarte bine pe ”Super-Simo”. Tatăl campioanei de la US Open a explicat că cele două sportive doar s-au felicitat după performanțele uriașe din acest an, însă nu există o relație de prietenie între ele.

”Bianca și Simona nu se cunosc foarte bine. S-au întâlnit odată acum doi ani. S-au antrenat. Nu sunt prietene. Simona a felicitat-o după ce a câștigat Indian Wells și US Open, iar Bianca după ce a câștigat Wimbledon.” a declarat Nicu Andreescu pentru Romanian Television of New York.

Nicu Andreescu a dezvăluit unde a început Bianca să joace tenis: ”A fost ideea mea să o dau pe Bianca la tenis. Soția m-a susținut. Sunt foarte multe sacrificii. Noi am crezut în ea. Bianca a început tenisul în România. A făcut clasele primare acolo. Mergem în fiecare an acasă, în Vâlcea. N-a uitat limba română și sper să nu o uite.” a mai spus tatăl Biancăi Andreescu.

Vezi și Super-mașină primită de Bianca Andreescu, pentru victoria de la US Open