VIDEO | “Deciziile sunt ale mele!” Conceicao e hotărât înaintea meciului Astra. Anunțul despre George Țucudean

Cu un singur punct în două etape, CFR Cluj se pregătește de derby-ul cu Astra. Meciul cu giurgiuvenii este programat sâmbătă, de la ora 20.00. 

Antrenorul Antonio Conceicao pășește din nou pe teren minat. CFR Cluj a pierdut, etapa trecută, la Craiova (0-2), iar cu Hermannstadt a făcut remiză (1-1).

Tehnicianul portughez a explicat ca ia toate deciziile la echipă și nu este obligat să se consulte cu șefii clubului.

„Atât timp cât sunt la CFR, deciziile sunt în totalitate ale mele. Îmi respect jucătorii, iar un antrenor care nu are putere de decizie pierde din credibilitate”.

Conceicao a anunțat că golgheterul George Țucudean este refăcut și apt de joc și a subliniat importanța meciului cu Astra.

“Suntem conştienţi că Astra joacă bine. Astra vine la Cluj să joace un meci extrem de important pentru a-și putea asigura un loc în play-off. Noi am studiat-o și știm care sunt punctele ei forte.

Alibec este un jucător într-o revenire de formă. Purtăm respect celor de la Astra pentru că au jucători buni. Este adevărat că ultimele rezultate pentru noi nu au fost cele mai bune, dar trebuie să câștigăm meciul ăsta. Trebuie să îmbunătățim ceva la noi, să fim mai eficace, pentru că din punctul acesta de vedere am suferit cel mai mult.

Vom vedea ce se va întâmpla la finalul sezonului regulat. În acest moment, se luptă la titlu FCSB, Craiova și CFR, dar totul se poate schimba. Eu nu vreau să spun pe cine îmi doresc să întâlnesc în play-off, singura mea preferință este să fie CFR Cluj acolo. Ţucudean s-a antrenat cu noi şi poate fi folosit”, a spus Conceicao în cadrul uneui conferințe de presă.

Conferința de presă premergătoare meciului cu Astra Giurgiu! 🚂#CampioanaNoastra#HAICFR#ClujCapitalaFotbalului

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 15 februarie 2019