RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | De la extaz la agonie în doar cinci minute! FC Argeș dă lovitura la Arad și iese din zona retrogradării

Piteștenii s-au impus cu 2-1 într-un final de infarct. Toate cele trei goluri s-au marcat în ultimele 10 minute ale partidei. 

„Bătrâna Doamnă” a dominat prima repriză, iar Hora a fost cel mai aproape de gol în minutul 35 atunci când atacantul gazdelor a fost blocat în extremis de portarul piteștenilor, Alexandru Greab.

La 10 minute după reluarea jocului, echipa lui Balint a rămas în inferioriate numerică după ce  Benga a văzut direct cartonșul roșu după un fault în postura de ultim apărător.

În inferioritate numerică, UTA părea că a dat lovitura după ce mijlocașul brazilian Roger a deschis scorul în minutul 85. Doar că finalul avea să îi găsească triști pe arădeni.

Fostul jucător la „câinilor”, Antun Palic a restabilit egalitatea după o neîntelegere a apărării arădenilor două minute mai târziu, iar Sylvain Deslandes a dat lovitura în minutele de prelungire pentru un succes nesperat al trupei pregătite de Mihai Ianovschi.

În urma acestui rezultat UTA ocupă în continuare locul 9 cu 21 de puncte adunate în timp ce FC Argeș a ieșit din zona fierbinte a clasamentului urcând pe poziția a 12-a cu 18 puncte strânse în 18 partide disputate.

Citește și OFICIAL | Steliano Filip, prezentat oficial la Dinamo! Va purta tricoul cu numărul 7

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare