VIDEO | De Dragobete, cei de la Rapid iubesc românește. Declarații surprinzătoare!

Rapid a surprins cu un clip romantic. Jucătorii alb-vișinii au lăsat dragostea pentru Rapid în detrimentul soțiilor, iubitelor, fiicelor și mamelor.

Fotbaliști precum Alex Ioniță I, Lucian Goge, Adrian Bălan, Alexandru Dandea, Antonio Sefer, Raul Costin, dar și cei din staff-ul lui Nicolae Grigore au răspuns la întrebarea:‘ La cine te gândești de Dragobete’?

Nicolae Grigore pregătește până la cel mai mic detaliu partida cu SCM Gloria Buzău, din etapa a 16-a a Ligii a 2-a, astfel că nu a luat parte la acțiunea întreprinsă de clubul de fotbal giuleștean.

Alb-vișiniii se află pe poziția a 3-a cu 26 de puncte, iar SCM Gloria Buzău ocupă locul 11 cu 21 de puncte.

La începutul videoclpului Alex Ioniță spune Mă gândesc la soția mea, bineînțeles, și la copiii mei, în timp ce medicul echipei Virgiliu Hudici ‘La mama și la surorile mele. Vă pup și vă iubesc!‘ Tânărul de perspectivă, Rareș Ilie a răspuns scurt La mama mea

 Citește și –>>Poliția dă amănunte despre incidentul în care a fost implicat jucătorul Petrolului! Mihai Constantinescu ”se afla în fața unei case de pariuri sportive, iar conflictul verbal a început în incinta ei”

 

 

 

.