VIDEO | Darren Cahill, compliment superb pentru Simona Halep

Darren Cahill a întrerupt colaborarea cu Simona Halep începută în martie 2015, însă are numai cuvinte de laudă pentru liderul mondial. WTA a publicat un interviu în care antrenorul australian a vorbit despre relaţia cu jucătoarea din România.

Cahill a vorbit despre Simona Halep, cea din afara terenului, şi a lăudat-o pentru generozitatea de care a dat în permanenţă dovadă. Alături de antrenorul australian, Halep a urcat pe primul loc în clasamentul WTA, a câştigat opt turnee şi şi-a trecut în palmares primul titul de grand slam, la Roland Garros.

Darren Cahill Interview on Simona Halep 2

"It's the stuff that she's doing to make a difference for people in her country." -Darren Cahill on Simona Halep's impact off the court.Watch more –> wtatenn.is/3YIIPR

Publicată de WTA pe Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018

“Persoana care este în afara terenului este mult mai bună decât rezultatele pe care le-a obţinut pe teren. Asta face diferenţa pentru mine. Faptul că nu ia banii de la Federaţia Română pentru meciurile din Fed Cup, banii pe care îi dă jucătoarelor din România ca să le ajute. Viaţa în circuit este foarte dificilă. Faptul că susţine o echipă de hochei cu jucători de 8-9 ani, lucrurile pe care le face ca să ajute oamenii din ţara sa, să îi ajute pe cei care nu avut parte de un start grozav în viaţă. Ştie că este privilegiată, a muncit mult pentru tot ce a câştigat şi va mai câştiga, dar îi place să împartă” – au fost cuvintele lui Darren Cahill.

Darren Cahill a anunţat vineri seară că întrerupe colaborarea cu Simona Halep din motive legate de familie şi că va lua o pauză de 12 luni.