Darius Olaru a venit în această iarnă la FCSB de la Gaz Metan Mediaș. Mijlocașul în vârstă de 21 de ani este entuziasmat înaintea primului derby cu Dinamo din carieră. Olaru regretă că ‘roș-albii’ nu s-au calificat în play-off-ul Ligii 1.

Darius Olaru a jucat trei meciuri pentru FCSB și a reușit să înscrie o dată, în victoria cu FC Voluntari, scor 2-1.

Ambele echipe vor să facă uitate rezultatele dezamăgitoare din ultima etapă. Dinamo a pierdut în deplasare cu FC Voluntari, scor 1-2, iar FCSB a remizat pe Arena Națională cu Academica Clinceni, scor 0-0.

Când eram mic, mă uitam cu multă plăcere la aceste meciuri. Normal, este cel mai așteptat meci și sperăm să luăm cele trei puncte. Nu cred că am fost niciodată la un derby ca suporter, dar mă uitam de fiecare dată. Sperăm să vină cât mai multă lume și să nu-i dezamăgit. Ne simțim fotbaliști cu multă lume în tribună.

Știu că Dinamo mereu își dă viața cu noi. Ne pare rău că nu sunt în play-off. Toată lumea e mai concentrată în aceste zile, știm ce înseamnă un derby. Nu ne mulțumim cu un punct, vrem să ne apropiem de CFR. Știu că încărcătura e mai mare într-un asemenea meci, dar cred că dacă ești concentrat 100% nu ai probleme.

Tot timpul, după un rezultat nefavorabil, este atmosfera un pic mai neplăcută. Este un pic diferit, dar sperăm ca după meciul cu Dinamo să fie altfel. Pintilii este jucătorul meu preferat de la Steaua. Îmi pare rău că nu l-am prins jucând, dar este alături de mine și mă ajută cu sfaturi„, a spus Darius Olaru la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI -> FCSB și Dinamo, la concurență privind încasările din drepturi TV și publicitate! Studiu comparativ