VIDEO | Daniel Pancu n-are frică de FCSB: “Suntem favoriți! Nu mă ascund!”

Daniel Pancu, antrenorul lui Poli Iași, a prefațat partida dintre Poli Iași și FCSB.

Tehnicianul în vârstă de 43 de ani dezvăluie ca nu și-ar fi dorit să întâlnească FCSB în această situație și spera ca roș-albaștrii să vină cu cel mai bun lot la meciul de duminică.

“Îmi doream foarte mult ca ei să vină cu echipa de bază, să vină cu cei mai buni jucători ai lor pentru a vedea exact nivelul la care ne aflăm în acest moment, să vedem progresiile pe care le-am făcut și să ne măsurăm forțele cu un adversar dintre cei mai buni din campionatul României.”, a declarat Daniel Pancu la conferința de presă premergătoare partidei.

iasi pancu

CITEȘTE ȘI Dennis Man ține capul sus: “Îmi doresc să ne luptăm pentru câștigarea campionatului!”

Pancu a vorbit și despre cazurile de COVID-19 care au decimat clubul patronat de Gigi Becali și susține că la echipa moldoveană nu sunt probleme din acest punct de vedere.

“Din păcate pentru ei, acest virus nu iartă pe nimeni, noi suntem un club model din acest punct de vedere pentru că protejăm și ne ferim în continuare. Testele au ieșit în continuare 100% negative și este unul dintre puține motive de mândrie pentru noi acest lucru.”, a spus antrenorul lui Poli Iași.

pancu nervos

Daniel Pancu susține că Poli Iași va pleca ca și favorită în partida cu FCSB, datorită problemelor de lot pe care le întâmpină echipa lui Toni Petrea.

“Ei vor veni cu o echipă decimată, vor veni cu mulți jucători care în mod normal n-ar fi în lotul de 20 la FCSB. Dintr-un joc în care eu unul îl vedeam ca pe un meci în care am fi avut doar de câștigat, paradoxal se poate transforma într-un joc în care avem multe lucruri de pierdut.

Pe hârtie, e clar, în acest moment suntem favoriți, nu mă ascund, chiar dacă sunt jucători de la FCSB și fac parte din lotul lor, sunt educați, sunt profesioniști, au metodele lor de recuperare. În acest moment, la acest joc, Poli Iași va fi favorită.”, a adăugat Daniel Pancu la conferința de presă premergătoare partidei.

Poli Iași primește vizita lui FCSB în etapa a 5-a a Ligii 1, duminică, de la ora 21:45.

VEZI ȘI Rapid nu vrea să rateze promovarea! Giuleștenii și-au luat atacant cu 128 de prezențe în Liga 1