VIDEO | Dan Petrescu și-a anunțat viitorul! ”Am avut oferte din Anglia și Italia”

Dan Petrescu a făcut marele anunț despre viitorul său pe banca CFR-ului!

CFR Cluj s-a calificat în primăvara europeană după victoria de zile mari cu Celtic, scor 2-0. Performanța reușită pe banca ardelenilor este una dintre cele mai mari ale carierei pentru Petrescu.

După calificarea în fazele eliminatorii Europa League, ”Bursucul” a anunțat că a avut oferte din Italia și Anglia, însă nu a fost mulțumit. Petrescu a dezvăluit că a fost dorit doar de cluburi care ocupă ultimele locuri în primul eșalon sau echipe din ligile secunde, ceea ce l-a nemulțumit.

”Tot timpul mi-am dorit să ajung într-un campionat puternic, însă ofertele au fost de la echipe din Liga a 2-a, din Italia și Anglia, ori de la cluburi de pe ultimele locuri, în timpul campionatului.

E foarte greu să iau echipe care sunt pe ultimul loc. Dacă aș începe de la început cu o echipă, sigur m-ar interesa. Deocamdată nu am avut noroc să primesc această ofertă” a anunțat Dan Petrescu.

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Joi, 12 decembrie 2019

Krasnodar, Dinamo Moscova, Wisła Cracovia, Al-Arabi, Jiangsu Sainty și Guizhou Zhicheng sunt echipele din afara țării pe care Petrescu le-a pregătit de-a lungul carierei.

Citește și Camora are ambiții mari: ”Mi-ar plăcea să antrenez CFR Cluj!”

Spynews.ro