VIDEO | Dan Petrescu recunoaște: ”Am rămas în vestiar și mi-au dat lacrimile!”

Dan Petrescu a dezvăluit ce a făcut după meciul CFR – Sevilla.

Echipa ”Bursucului” a remizat cu andaluzii, scor 1-1, iar tehnicianul campioanei a stat în vestiar pentru a se uita la partida Rangers – Braga.

Ianis Hagi a avut o seară magică pe ”Ibrox”: a reușit o ”dublă” și a ajutat-o pe formația lui Gerrard să câștige cu 3-2, după ce scoțienii au fost conduși cu 0-2.

Dan Petrescu a recunoscut că a lăcrimat după prestația lui Ianis, chiar mai mult decât Gică Hagi, care a fost în tribună la meciul fiului său.

“La cât de supărat eram după meci, am rămas în vestiar până la 1 cred, să văd meciul lui Glasgow, am avut emoţii, mi-au dat lacrimile mai mult decât lui Gică, m-am bucurat foarte mult pentru Ianis. În Anglia şi în Scoţia dacă joci, la Glasgow sau la Celtic, că în Anglia poţi să joci la orice echipă, simţi că eşti fotbalist. Gică mi-a zis, m-a sunat imediat după meci, se simţea fericit în tribune, vă daţi seama, şi el era emoţionat.
Să rămână acolo cât mai mult şi să plece cu Gerrard la echipa următoare care sperăm cu toţii să fie Liverpool. Şi cred eu că într-o zi Gerrard va ajunge la Liverpool pentru că face treabă excelentă la Glasgow. A dat primul gol cu stângul şi al doilea cu dreptul. Nimeni nu mai ştie, un fotbalist aşa mai rar mai vezi”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă a meciului cu Universitatea Craiova.

Citește și Ianis poate ajunge în Premier League! Un club de tradiție a pus ochii pe internaționalul român