VIDEO | Dan Petrescu luptă cu statistica înaintea meciului cu Dinamo

După victoria mare din Europa League, 1-0 cu Rennes, Dan Petrescu şi CFR Cluj se deplasează la Bucureşti pentru duelul cu Dinamo. Campioana a pierdut mereu puncte după meciurile disputate în competiţia europeană.

Ultima înfrângere în campionat, la Iaşi, a venit după deplasarea la Rennes. După deplasarea la Celtic, CFR Cluj a pierdut la Viitorul, iar după meciul cu Lazio din Gruia a remizat la Bucureşti cu FCSB. Cealaltă înfrângere a campioanei, 2-3 cu Astra Giurgiu în deplasare, a venit după meciul cu Slavia Praga din playoff-ul UEFA Champions League.

În aceste condiţii, Dan Petrescu suflă şi în iaurt înaintea meciului cu Dinamo, partidă care se va disputa duminică la 19:00, în Ştefan cel Mare.

“Dacă nu obţinem ceva din acest meci, victoria cu Rennes îmi lasă un gust amar. Trebuie să ne întoarcem cu ceva, egal sau victorie, chiar dacă va fi un meci greu de pregătit. Luptăm şi cu statistica, dar trebuie să o învingem până la urmă” – a spus antrenorul lui CFR Cluj.

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Sâmbătă, 9 noiembrie 2019

Petrescu a vorbit şi despre problemele financiare de la ambele cluburi. Jucătorii de la CFR aşteaptă primele cuvenite pentru performanţele reuşite până acum în campania europeană.

„Jucătorii mereu zic că au de luat bani, n-au plecat niciodată fără bani de la CFR. Pentru unii e mai bine că nu-i primesc, că-i cheltuiesc prea repede. Își iau cine știe ce mașini, mai bine să stea la club banii, stau ca la bancă. La Dinamo este altceva, nu mai e echipa de la începutul sezonului. Dusan Uhrin a făcut ceva magic. Au câștigat ultimele cinci meciuri de pe teren propriu. Am înțeles că s-a lucrat foarte mult la faze fixe. Forma bună a lui Dan Nistor, care e și pasator și marcator, este peste tot pe teren, ne îngrijorează. Chiar și cu U Craiova au arătat bine, au pierdut după niște greșeli de arbitraj“

În turul sezonului regulat, CFR Cluj a învins Dinamo cu 1-0 în Gruia.

 

Spynews.ro