CFR Cluj s-a calificat în turul 2 preliminar după victoria cu Astana, scor 3-1. După meci, Dan Petrescu a ieșit la atac și a vorbit despre cei care îl critică.

”Bursucul” este de părere că nu mai are nimic de demonstrat în România. După ce ardelenii au trecut de Astana, Petrescu a explicat că a câștigat foarte multe trofee și că s-a săturat să fie criticat de anumite persoane.

”Echipa a jucat foarte bine. Au fost excelenți. Ne-a ajutat foarte mult primul gol. Au fost multe incidente. Dacă nu scotea Arlauskis, acum vorbeam toți că a fost un meci praf. Nu accept că la unii jucători să se vorbească așa. Culio a făcut un meci mare și nu aș vrea să îmbătrânească.

Hai să vedem cine mă judecă pe mine. Nu au fost și ei antrenori și nu prea au făcut nimic? Și acum mă judecă pe mine, care m-am săturat câte trofee am câștigat și câți bani am făcut ca antrenor. Am geanta făcută, care e problema?

Nu înțeleg ce au toți cu echipa și cu mine. S-a rezolvat o calificare. Nu am uitat să antrenez. Nu mai am ce să demonstrez în România. Mi s-a pus prea repede eticheta după meciurile astea. Meritul este al jucătorilor azi. Am jucat cu o echipă care are un buget de 50 de milioane.” a declarat Dan Petrescu după meciul cu Astana.

Citește și Omrani, prestație excelentă în meciul cu Astana. Prima reacție a francezului: ”Victoria este a echipei”