RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Dan Petrescu, exasperat după eșecul de la Botoșani! Ce a făcut la finalul partidei

Dan Petrescu a fost extrem de supărat după eșecul din deplasare cu FC Botoșani. Antrenorul CFR-ului și-ar fi dorit amânarea meciului, pentru a pregăti confruntarea decisivă cu Celtic Glasgow din Europa League. Petrescu a refuzat să dea declarații și l-a trimis pe secundul Alin Minteuan să ofere explicații după această înfrângere.

Dan Petrescu a fost exasperat și de ratările jucătorilor săi și a căzut în genunchi la un moment dat, după o ocazie imensă.

Stefan Askovski (14′) și Mihai Roman (71′) au înscris pentru FC Botoșani, iar Michael Pereira (21′) a marcat pentru CFR Cluj.

Dan nu a venit pentru că i-a fost rău. Am fost rugat să vin eu, nu știu situația lui Dan Petrescu. Ei au avut eficienţă maximă. Două şuturi, două goluri. Noi ne-am creat câteva situaţii, am avut două oportunităţi singuri cu portarul, dar n-am dat gol. Am pierdut punctele pe mâna noastră.

Ne-am temut de meci, a fost o oarecare stare de nervozitate, de presiune transmisă jucătorilor. S-a adeverit până la urmă, n-a ieşit bine. Ne doream să câştigăm sau cel puţin să nu pierdem, mai ales că urmează un meci extrem de greu în Europa League. Aveam nevoie de un moral bun înainte de partida cu Celtic. Sperăm la calificare.

Au fost jocurile de așa natură încât după meciurile din deplasare urma un meci în Europa League. A fost nevoie de o rotire a jucătorilor și se pare că nu ne-a priit. De asta am avut acest parcurs oscilant. Sperăm că, odată cu terminarea acestor meciuri, să avem o oarecare constanță și în meciurile din deplasare„, a spus Alin Minteuan.

Publicată de Fotbal Club Botoșani pe Duminică, 8 decembrie 2019

Dacă Astra Giurgiu va câștiga pe teren propriu cu Universitatea Craiova, CFR Cluj va pierde primul loc în clasamentul Ligii 1.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare