VIDEO | Dan Alexa, dezamăgit după eșecul italian de la Craiova: ”Le-am făcut cadou această victorie”

ASU Poli Timișoara a pierdut la limită cu FCU Craiova, scor 1-0, în etapa a doua din play-off-ul Ligii a 2-a, pe stadionul Ion Oblemenco.

La finalul unui joc lipsit de faze de poartă și cu un ritm destul de scăzut, antrenorul alb-violeților a recunoscut că echipa sa a făcut greșeli individuale care au făcut ca deznodământul partidei să nu fie cel dorit de el și băieții săi.

dan

”Din păcate le-am făcut cadou această victorie. Am făcut niște greșeli individuale foarte mari. Un joc echilibrat, unde cu siguranță nu aveam voie să pierdem. Felicit Craiova pentru victorie. Pentru ei e o victorie foarte importantă. Pentru noi… din păcate, plecăm fără niciun punct. Dar în multe momente am fost cel puțin egalii lor.

”Au fost două momente unde am interpretat noi greșit fazele. Acel penalty și faza golului. Ne-a lipsit șansa, pentru că am avut pe final două situații foarte mari unde e mai rgeu să ratezi decât să nu dai gol. Acesta este fotbalul. Trebuie să tragem concluziile corecte după acest meci și să jucăm cu Rapidul la victorie”, a spus Dan Alexa la finalul partidei de pe Ion Oblemenco.

ASU Poli Timișoara a rămas cu doar un punct în play-off și ocupă în acest moment ultima poziție în grupa echipelor care luptă pentru promovare. Pentru formația condusă de Dan Alexa urmează partida de acasă, contra celor de la Rapid București, programată joi, 15 aprilie, de la ora 16:30.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Tot mai aproape de Liga 1! FCU Craiova, victorie în stil italian contra lui ASU Poli Timișoara