VIDEO | Cuvinte de laudă pentru Halep! Keys: “Nu renunță niciodată. Nu a fost numărul 1 întâmplător”

Americanca Madison Keys a învins-o pe Simona Halep în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati, după un meci de mare luptă. La final, Keys a declarat că victoria este cu atât mai importantă cu cât adversara a fost una de top.

Madison Keys (locul 18 WTA) a câștigat cu scorul de 6-1, 3-6, 7-5, după două ore de joc. Simona Halep (4 WTA) a avut din nou probleme la piciorul stâng, după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile pe durata Rogers Cup.

Madison Keys (24 de ani) a reușit abia a doua victorie în cele şapte confruntări directe cu Simona Halep (27 de ani).

Sunt foarte fericită că voi putea să joc mâine. Această victorie îmi amintește că dacă sunt concentrată și joc un tenis de calitate pot să înving pe oricine.

Cred că am jucat inteligent astăzi. Primul set a fost foarte bun, dar nu cred că ea a jucat bine. În setul al treilea, ambele am fost la un nivel ridicat de tenis. Pentru prima dată după mult timp, am jucat în limitele mele, nu am încercat să fac prea multe într-un timp scurt.

(Simona Halep) a fost numărul 1 în lume pentru un motiv, nu a câștigat turnee de Mare Șlem întâmplător. Știam că nu renunță niciodată și că trebuie să-mi apropii victoria până la ultimul punct“, a declarat Madison Keys la finalul partidei.

În faza sferturilor de finală la Cincinnati, Madison Keys o va întâlni pe conaționala Venus Williams (locul 65 WTA).