RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Curg laudele la adresa lui Mihăilă, după meciul cu Udinese: „A tras echipa după el. A avut o evoluție foarte bună

Fostul şef al centrului de copii şi juniori a Universității Craiova, Silviu Bogdan, a vorbit despre prestația avută de Valentin Mihăilă în meciul Parma – Udinese, scor 2-2.

A avut un meci foarte bun. E important că a fost titluar și a avut un meci senzațional. Practic, Vali a tras echipa după el. A avut o evoluție foarte foarte bună. 

Valentin Mihaila. Foto: Profimedia

Normal că am avut emoții. Îmi doresc ca Parma să rămână în Serie A. Dacă cei doi români de la Parma vor continua în Serie A va fi senzațional pentru viitorul fotbalului românesc. Man a plecat pentru o sumă fabuloasă pentru fotbalul românesc. Dacă jucătorii transferați din România evoluează la echipele lor, întreg fotbalul românesc are de câștigat”, a declarat Silviu Bogdan.

Valentin Mihăilă a fost titular la Parma, echipă pentru care a obținut o lovitură de la 11 metri, în meciul disputat cu Udinese, duminică.

Chiar dacă a condus cu 2-0, Parma a remizat cu Udinese, scor 2-2, în etapa a 23-a a campionatului din Italia. Parma a plătit pentru Valentin Mihăilă și Dennis Man peste 20 de milioane de euro.

Citește și Mihăilă remarcat, Man contestat! Românii de la Parma, evaluaţi în Gazzetta dello Sport

 

 

 

 

 

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare