După ce s-a impus cu 2-1 în turul semifinalei cu Universitatea Craiova, Viitorul porneşte ca favorită la calificarea în prima finală de Cupa României din istoria clubului. Ianis Hagi, care va pleca cel mai probabil la finalul stagiunii, îşi doreşte să se despartă de Viitorul cu un trofeu în palmares!

În meciul tur, Craiova a condus cu 1-0, dar Viitorul a reuşit să întoarcă rezultatul în finalul partidei din Bănie. Houri şi Rivaldinho au marcat golurile victoriei pentru echipa lui Hagi. Între timp, Devis Mangia a plecat de la Universitatea, iar locul italianului a fost luat de Corneliu Papură.

„Jucătorii au rămas aceeaşi, normal că s-a schimbat puţin sistemul şi mentalitatea, dar cred că stilul de joc a rămas acelaşi, este greu să schimbi foarte mult într-un timp scurt, în timpul sezonului” – a anticipat Ianis Hagi întâlnirea de la Ovidiu.

Căpitanul Viitorului îşi doreşte să se despartă de clubul care l-a format cu un trofeu. Ianis Hagi are oferte din mai multe campionate ale Europei, iar o decizie legată de viitorul său va fi luată la finalul sezonului.

„De când am ajuns la echipa mare mi-am dorit să cuceresc un trofeu cu Viitorul. Eram plecat atunci când s-a câştigat campionatul, acum suntem aproape de calificarea într-o finală şi normal că îmi doresc să cuceresc un trofeu” – a explicat Hagi.

Viitorul – Universitatea Craiova se va juca joi, de la 19:45, la Ovidiu. Returul porneşte de la scorul de 2-1 obţinut de echipa lui Gheorghe Hagi în prima manşă, la Craiova.