VIDEO | Cum se alungă coronavirusul în Oltenia: “Astea sunt armele esențiale”. Sfaturi prețioase oferite de un fost fotbalist al Craiovei

Dragoș Firțulescu s-a întors în țară după ce campionatul în India s-a încheiat în urmă cu aproape două săptămâni. 

Mijlocașul a revenit însă în plină pandemie și a trebuit să intre imediat în izolare. Una specifică oltenească, menită să îl ferească de pericolul infectării.

“Zaibărul și prazul sunt lucruri sfinte, nu se apropie nimic de ele. De asta sunt și sănătos, nu dă coronavirusul peste mine. Un pahar de zaibăr și a doua zi ne trezim fresh, nu avem nicio gripă” a declarat jucătorul de 30 de ani.

Regimul cazon nu îi pică deloc bine lui Firțulescu, obișnuit cu un alt stil de viață.

“Trezirea este la 8.30 când mama începe să discute prin casă pe acolo, nu acceptă sa te trezești mai târziu. Apoi micul dejun și o conversație cu ei de 30 de minute la cafea înainte să plece la serviciu că mama muncește.

Tata vrea să îi povestesc toată ziua despre întâmplările din India, mă cam plictisește câteodată, dar trebuie să o fac. Cel mai mult așteptăm cina pentru că suntem împreună, e o plăcere imensă să stai cu cei dragi” a încheiat Firțulescu.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | Lupta împotriva COVID-19 continuă! Un fost jucător al Craiovei a donat măști, mănuși de protecție și halate