VIDEO | Cum prefațează organizatorii meciul care o poate duce pe Simona Halep în a treia finală la Roland Garros

Meciul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza, din semifinalele turneului de tenis de la Roland Garros, este prefațat cu un material video în care sunt prezentate cele mai frumoase imagini surprinse în sferturile de finală ale competiției.

În filmulețul postat pe contul de twitter al turneului, apar imaginile în care Garbine Muguruza a învins-o pe rusoaica Maria Șarapova și, evident, secvențe din meciul Simonei Halep cu Angelique Kerber.

Garbine Muguruza a câștigat trofeul în 2016, iar Simona Halep a fost finalistă în 2014 (când a pierdut cu Șarapova) și în 2017 (când a fost învinsă de Ostapenko).

3-1 pentru jucătoarea iberică este scorul întâlnirilor directe dintre Muguruza și Halep, însă constănțeanca are atuul victoriei în singurul meci jucat pe zgură, în 2015, la Stuttgart. Pe zgură se joacă și acum, la Roland Garros.

Ultimul meci dintre cele două, disputat în august 2017 pe suprafață hard, în finala turneului de la Cincinnati, s-a încheiat cu victoria categorică a ibericei, 6-1, 6-0.

Simona Halep se va confrunta astăzi, după ora 16, cu Garbine Muguruza, pentru un loc în finala turneului de la Roland Garros.

Spynews.ro