RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Cum au sărbătorit fanii Rapidului aniversarea clubului! Giuleștenii împlinesc astăzi 97 de ani

Mai mulți suporteri ai alb-vișiniiilor s-au strâns la arena aflată în construcție în Grant și au marcat momentul special din istoria Rapidului. 

„Înarmați” cu torțe reprezentanții Peluzei Nord s-au adunat în jurul miezului nopții pentru a da drumul petrecerii. Ei l-au avut alături și pe antrenorul Dan Alexa, prezent la momentul festiv. O dronă a înregistrat spectacolul făcut de fani care au afișat și un banner la intrarea pe șantierul viitorul stadion din Giulești. ”Visul unei nopți de vară în a 97-a gară” era mesajul scris de suporteri care au cântat în cinstea echipei favorite. Imaginile au fost încărcate pe o rețea de socializare.

"Visul unei nopți de vară în a 97-a gară!"La mulți ani, Rapidule!

Publicată de Peluza Nord – Rapid București pe Miercuri, 24 iunie 2020

Iar cu ocazia acestei aniversări, clubul le-a pregătit și el o surpriză fanilor fideli.

”În această zi, pe pagina oficială de Facebook FC Rapid 1923, dar și pe canalul de YouTube FC Rapid 1923, de la ora 17:00, va fi lansat Rapid TV, printr-un maraton de invitați, dar veți putea vedea și clipuri extrem de interesante. Și la magazinul online vă așteaptă câteva surprize, astfel că vă așteptăm pe parcursul zilei de astăzi pe shop.fcrapid.ro. La mulți ani, Rapidule!”, a fost mesajul postat pe pagina de siteul oficial al Rapidului.

CITEȘTE ȘI –>> Doliu în fotbalul românesc! Ionuț Popa a încetat astăzi din viață

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare