CSM București s-a impus cu 32-27 în fața celor de la „U” Cluj, în ultimul meci înaintea returului din Liga Campionilor cu Metz. „Tigroaicele” s-au apropiat la trei puncte de liderul Ligii Naționale, SCM Râmnicu Vâlcea, și au o restanță de disputat.

Sub privirile Cristinei Neagu, handbalistele lui Dragan Djukic s-au mișcat mai greu în prima repriză și au intrat la cabine cu 14-13. Partea a doua a arătat o altă echipă, iar diferența în final a fost, până la urmă, cea normală.

CSM: Ungureanu, Ion – Mehmedovic 7 goluri, Lazovic 5, Omoregie 4, Hagman 4, Radicevic 4, Constantinescu 4, Lekic 1, Jacobsen 1, Bazaliu 1, Manea 1, Udriștoiu, Curea. Antrenor: Dragan Djukic.

Cluj: Țăgean, Prodan – Stoklosa 6, Lazăr 6, Petruș 4, Ani-Senocico 3, Pica 3, Dindiligan 2, Vasiliu 1, Vălean 1, Boian 1, Moroianu. Antrenor: Alin Bondar.

„Tigroaicele” au obținut o victorie de moral în Liga Florilor, cu doar patru zile înainte de returul din Liga Campionilor, cu Metz, partidă care pleacă de la avantajul de cinci goluri al celor din Hexagon.

Jucătoarele de la CSM au recunoscut că le-a fost destul de greu să se concentreze la disputa cu „U” Cluj, căci gândul lor a fost mai mult la returul sferturilor Ligii Campionilor.
Mergem în Franța să remontăm diferența din meciul tur. Credem că se poate și rugăm pe toată lumea să ne susțină” – Paula Ungureanu, portar CSM București.

S-au mai văzut minuni în sport! Avem nevoie de asta! Trebuie să credem că putem să le batem la șase goluri diferență, chiar dacă acolo totul va fi împotriva noastră” – Bianca Bazaliu, inter CSM București.