VIDEO | CSM București atacă din nou Final Four-ul Ligii Campionilor! Mesajul jucătoarelor

Sabina Jacobsen și-a făcut propriul tricou de joc CSM București! Înainte de debutul în Liga Campionilor, handbalista suedeză le-a fost ghid fanilor care doresc să-și personalizeze și să-și achiziționeze produse cu însemnele clubului.

CSM București se pregătește de primul meci al sezonului în Liga Campionilor (vineri, ora 18.30, Sala Polivalentă din Capitală, împotriva unguroaicelor de la FTC Rail Cargo) , însă nu se va putea baza pe una dintre jucătoarele importante, suedeza Sabina Jacobsen.

Interul stânga în vârstă de 29 ani se află în perioada de refacere după operația de menisc suferită la piciorul drept și speră să revină cât mai curând în partidele oficiale.

Citește și PROGRAMUL meciurilor din OPTIMILE Cupei României. CÂND joacă FCSB și DINAMO

Între ședințele de recuperare, Sabina a îmbinat utilul cu plăcutul și și-a făcut propriul tricou de joc, arătându-le în același timp fanilor echipei campioane cât de ușor este pentru ei să facă același lucru și să achiziționeze produse cu însemnele clubului favorit.

“Totul pleacă de la un click, o comandă pe site-ul oficial al clubului, apoi restul este și mai simplu, iar obiectele dorite vor ajunge rapid în posesia lor” -– Sabina Jacobsen, inter CSM București.

Prețurile produselor variază, un tricou de joc identic pe cel pe care-l poartă Cristina Neagu costă 220 lei, eșarfele -30 lei, fanioanele între 20-35 lei, în funcție de mărime, iar un fular tricotat-40 lei.

Mesajul jucătoarelor și staff-ului pentru suporteri

La debutul în noul sezon din Liga Campionilor, handbalistele de la CSM București speră să joace cu sala plină împotriva unguroaicelor de la Ferencvaros. Cei doi tehnicieni Magnus Johansson și Adrian Vasile, dar și simpatica Majda Mehmedovici le-au transmis un mesaj fanilor înainte de marele meci cu formația maghiară.