VIDEO | CSA Steaua – FCSB, derby cu scântei! Fanii Stelei, mesaje anti-Becali!

Cinci goluri, trei eliminari, un penalty, faze spectaculoase, atmosferă de mare meci și măsuri de securitate sporite.

Acestea au fost ingredientele partidei CSA Steaua – FCSB, din prima etapă a Ligii Elitelor U19, terminată 1-4.

Jocul, disputat pe terenul 5 din Complexul Ghencea, a fost dominat în mare parte de oaspeți, care au deschis scorul la câteva minute după ce steliștii au ramas în inferioritate numerică. În 10 oameni, gazdele au pierdut din forță și viteză și s-au văzut conduși cu 3-0. Au dat semne de revenire dupa golul marcat din penalty, dar cei de la FCSB au închis tabela cu câteva minute inainte de final, 4-1.

Citește și Dică nu are emoții privind apărarea FCSB. „Totul e OK. M-am hotărât”

Spiritele s-au încins pe final, când centralul a mai arătat doua cartonașe roșii, câte unul de fiecare echipă, în urma unei dispute nesportive între Andrei Oreviceanu și Cristian Botezatu. Ultimul, asemenea căpitanului Daniel Toma, a îmbrăcat tricoul primei echipe joi, în Cupa României, contra celor de la Unirea Alba Iulia.

Gigi Becali, contestat în direct de fanii Stelei!

La finalul partidei, în timp ce Daniel Toma, căpitanul celor de la FCSB, era la interviu, galeria Stelei și-a amintit de Gigi Becali și de războiul lor cu acesta. Fanii de la CSA i-au adresat injurii oficialului FCSB, dar nu i-au iertat nici pe fanii formației din Liga 1, pe care i-au numit ”sclavii lui Gigi”.