VIDEO | Croitoru promite spectacol cu FCSB! “Nu vreau să jucăm urât” Mesajul tăios pentru suporteri

FC Botoșani și FCSB se înfruntă sâmbătă, de la ora 20:30, în prima etapă din play-off-ul Ligii 1. Antrenorul moldovenilor, Marius Croitoru, a anunțat că echipa lui va juca ofensiv, indiferent de riscuri. Croitoru și-a manifestat dezamăgirea față de atitudinea fanilor de la Botoșani.

FCSB a câștigat ultimele 8 partide jucate la Botoșani.

clasament play off

Le-am spus băieților că avem nevoie de o victorie. Suntem mândri de tot ce am realizat până acum. Este dorința mea cea mai mare să câștig cu FCSB. Nu este ușor, e o echipă bună, cu jucători care au calități individuale foarte bune. Nu vreau să câștigăm întâmplător, cu șansă. Nu vreau să jucăm urât, prefer să joc frumos, chiar dacă pierd.

Ne dorim să rămânem în preajma locului 3, sunt 10 meciuri, foarte multe puncte puse în joc. Oricine poate crea o surpriză. La primele trei locuri ar fi îndreptățite alte echipe… mă refer CFR, FCSB și Craiova. Pentru celelalte locuri, diferența este foarte mică. Această echipă poate mult mai mult, nu mă mulțumesc cu ce am făcut până acum.

Mă aștept la un stadion plin. Tot timpul au venit suporteri să vadă pe Steaua, nu pe Botoșani, din păcate. Ei ar trebui să fie mândri de acești băieți, că reprezintă un oraș, îi reprezintă cu bine, nu să vină la stadion să facă jocuri de culise că la 1-0 pentru Iași le dăm meciul, la 2-1 eram buni… Sunt lucruri care deranjează. Ar trebui să vină la stadion, nu sunt la teatru, trebuie să înțeleagă că trebuie să încurajeze această echipă din primul până în ultimul minut. Să nu fie suporteri nici măcar de rezultat, pentru că rezultate au fost! Să înțeleagă că acești băieți au realizat ceea ce foarte mulți înaintea lor nu au realizat. Să fie mult mai maleabili, să încurajeze mult mai mult, nu să-i înjure și să facă calcule care la sfârșit le dă cu virgulă“, a spus Marius Croitoru la conferința de presă.

Conferinta de presa (27 februarie 2020)

Conferinta de presa inaintea partidei dintre FC Botosani si FCSB din prima etapa a Play-off-ul Ligii 1.Invitati: Marius Croitoru, Alin Seroni si Enriko Papa

Publicată de Fotbal Club Botoșani pe Miercuri, 26 februarie 2020