VIDEO | Cristina Neagu trage tare la sala de forță! “I’ll be back”

Cristina Neagu scrie istorie în handbalul feminin, după ce a câștigat pentru a patra oară titlul de cea mai bună handbalistă a lumii. Interul stânga al naționalei și al echipei CSM București se recuperează după o accidentare la genunchi suferită în decembrie 2018.

Neagu (30 de ani) a fost desemnată cea mai bună handbalistă a lumii în 2010, 2015, 2016 și 2018.

Cristina a ajuns în săptămână a zecea de recuperare și a postat un clip video cu mesajele “De neoprit”, “Mă voi întoarce”.

La EURO 2018, interul stânga al ‘tricolorelor’ a devenit cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European, deși a suferit o ruptură de ligamente încrucișate înainte de ultimele meciuri. Ulterior, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a Europei în 2018.

Anul trecut, Cristina Neagu a câştigat titlul de golgheter al Ligii Campionilor, pentru a doua oară în carieră, cu 110 goluri. De asemenea, românca a fost nominalizată în echipa ideală a competiţiei.

cristina neagu csm bucuresti

Cristina Neagu a cucerit medalia de bronz cu CSM Bucureşti în Liga Campionilor, precum și titlul de campioană a României şi Cupa României cu ‘tigroaicele’.