A fost lansat documentarul „Cristina Neagu: Un 8 de Neoprit”, care rememorează câteva din momentele definitorii din cariera celei mai bune handbaliste a lumii. Producția oferă acces exclusiv în culisele perioadei de recuperare prin care a trecut în 2019 și explorează modul în care sportiva și-a găsit de fiecare dată puterea interioară pentru a depăși orice obstacol.

Potrivit unui comunicat, documentarul poate fi urmărit din 19 septembrie pe site-ul redbull.ro.

Cristina Neagu, singura sportivă din istorie care a câștigat de patru ori titlul de ‘Cea mai bună jucătoare din lume’ din partea IHF, se pregătește să revină pe teren după a treia operație majoră a carierei, după luni de recuperare, de exerciții dureroase și de clipe dificile.

View this post on Instagram

🤷🏻‍♀️🤗 Să fie o săptămână bună!

A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) on

Handbalista de la CSM București consideră că este unul dintre cele mai importante sezoane din carieră. Își dorește să se califice cu naționala României la Jocurile Olimpice din 2020, pentru că va fi, probabil, ultima ei șansă de a participa, și să câștige Liga Campionilor cu CSM București.

Iubesc sportul ăsta la nebunie și ăsta e unul dintre motivele pentru care trec peste toate problemele fizice. Handbalul e parte din mine. Trăiesc pentru handbal, respir handbal, dau tot ce pot pentru handbal. Iubirea asta, pasiunea și motivația n-o să dispară niciodată. Asta mă face să merg mereu mai departe.

Toate perioadele grele prin care am trecut în carieră m-au făcut mai puternică, iar acum știu despre mine că pot să-mi revin de fiecare dată, la fel de motivată. Asta e cel mai important pentru mine: că reușesc mereu să mă ridic și să o iau de la capăt și să ajung iarăși la cel mai înalt nivel.

Urmează unul dintre cele mai importante sezoane din cariera mea. Pentru că sunt Jocurile Olimpice și e probabil ultima mea șansă să particip. Pentru că joc la o echipă din România și vreau să câștig Liga Campionilor. Pentru că visez încă la o medalie de aur cu echipa națională. Am fost prea mult timp în afara terenului și vreau să mă bucur de fiecare clipă, până o să mă las„, a spus Cristina Neagu.

Documentarul „Cristina Neagu: Un 8 de Neoprit” a fost lansat în cadrul unui eveniment privat la care au participat atât Cristina Neagu și familia ei, cât și personalități marcante din lumea sportului românesc precum Ion Țiriac, Cristina Vărzaru, Mihai Covaliu sau Gabriela Szabo.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Ion Țiriac, cu gândul doar la Simona Halep! Ce gafă a făcut miliardarul