FCSB s-a calificat fără emoții în optimile de finală ale Cupei României, după 2-0 cu Metaloglobus, la Voluntari. Cristi Manea a debutat pentru ‘roș-albaștri’. La finalul partidei, fundașul a oferit mai multe declarații memorabile și a surprins prin optimismul lui debordant.

Golurile FCSB au fost marcate de către Olimpiu Moruţan (14′) şi Dennis Man (40′), ambii reveniți după accidentări.

În Liga 1, distanța dintre FCSB și liderul CFR Cluj este de 10 puncte, dar Cristi Manea (22 de ani) este convins că bucureștenii pot să revină.

Sunt bucuros că sunt 100% și voi da tot să câștigăm. Debutul a fost foarte frumos. Sunt bucuros că am avut ocazia să joc cu noii mei colegi, așteptam de mult, și sper ca meciul următor să câștigăm.

Am ales FCSB pentru că oamenii de aici m-au vrut și au avut încredere în mine. Sincer, putem lua și campionatul și Cupa. Este lung campionatul, mai sunt 30 de etape. Oricum, în play-off se va decide. Cred că avem un lot foarte valoros și vom lua fiecare meci în parte, să dăm 100% și să câștigăm.

Sper că voi reveni la națională, eu muncesc zi de zi și dacă domnul Contra consideră să mă cheme… cu cea mai mare plăcere! Îmi doresc mult să joc la echipa națională.

Pot fi opriți cei de la CFR Cluj. Am demonstrat în meciul contra lor, cred că am jucat mai bine. Punctele se vor înjumătăți, iar ei au un program foarte greu. Noi avem mai ușor, dar trebuie tratate serios meciurile. Meciurile ușoare sunt mai grele decât derby-urile.

Suntem FCSB și eu așa știu, că trebuie să câștigi și campionatul, și Cupa. Este una dintre cele mai bune echipe din România și trebuie să luăm ambele trofee. Au fost variante să semnez și în afară, dar nu mi-au convenit, mă trimiteau în liga a doua. Mai bine e aici„, a spus Cristi Manea.