VIDEO | Craiova, victorie muncită cu UTA Arad. Dan Nistor a deschis scorul, iar Alexandru Tudorie a închis tabela

Craiova a învins-o pe UTA Arad pe teren propriu, scor 2-0, în prologul etapei a 28-a a Ligii 1.

Oltenii au avut prima ocazie a partidei, prin Baiaram, în minutul 9. Portarul a Iacob a fost însă, la post. În finalul primeri reprize, gruparea arădeană a fost aproape de deschiderea scorului. Cu patru minute înainte de pauză Tomozei a șutat de la distanță, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Pigliacelli. În ultimul minut al primei reprize, portarul italian a trimis mingea în corner, după ce Papp a deviat-o spre propria poartă.

După pauză, gazdele și-au creat mai multe de a înscrie, iar golul plutei în aer.

În minutul 60, Camara a scăpat singur cu portarul Iacob, dar a trimis slab, iar balonul a fost respins în corner. Nouă minute mai târziu, Baiaram a șutat din interiorul careului, mingea a fost deviată de Iacob, iar Dan Nistor a fost atent și a deschis scorul.

În al doilea minut al prelungirilor, gazdele primesc penalty, după un henț comis în interiorul careului. Alexandru Tudorie a înscris de la “punctul cu var”, stabilind scorul final: 2-0.

În urma aceste victorii, Craiova acumulează 56 de puncte și rămâne pe locul 3 în clasamentul Ligii 1. De partea cealaltă, UTA Arad este pe 10, cu 33 de puncte

Citește și VIDEO | Gică Craioveanu, despre șansele Craiovei la event: ”Ne vom califica în finală”