VIDEO | Craiova se pregătește pentru dubla cu Honved. Tiago Ferreira: “Vrem în grupele Ligii Europa”

Universitatea Craiova se pregătește pentru meciurile cu echipa maghiară Honved, în turul doi preliminar din Liga Europa. Fundașul portughez Tiago Ferreira este încrezător că acesta va fi anul ‘alb-albaștrilor’, atât în Liga 1, cât și în Europa.

Joi, de la ora 20:00, Universitatea Craiova joacă în Ungaria cu Honved Budapesta.

Crescut la juniorii lui FC Porto, fundașul lusitan al Universității, Tiago Ferreira (26 de ani), a vorbit despre obiectivele lui în acest sezon.

Avem ambiția de a câștiga titlul și Cupa României și ne dorim să mergem în grupele Ligii Europa. Ar fi fantastic să facem acest lucru”, a spus Tiago Ferreira.

Teixeira și Geraldo l-au convins să vină în România

Apărătorul oltenilor a recunoscut că aventura sa la Craiova a început timid în 2017, moment în care nu știa nimic despre club. A câștigat Cupa României acum două sezoane.

În Portugalia erau cunoscute doar FCSB și CFR Cluj. Nu știam mai nimic de Craiova. Am vorbit cu Teixeira, Geraldo, Nuno Viveiros, cu care am jucat la naționala Portugaliei, și toți mi-au vorbit frumos despre echipă, așa că am ajuns la Știința”, a mai declarat Tiago Ferreira.

A învățat limba română în jumătate de an

Tiago Ferreira n-a avut probleme de adaptare la Craiova și s-a integrat rapid atât la echipă, cât și în societate.

În 6-7 luni am învățat limba română. Știu că nu vorbesc perfect, dar înțeleg tot și mă descurc binișor”, a spus fundașul portughez.

Spynews.ro