Deținătoarea Cupei României, Universitatea Craiova, joacă în această seară cu Viitorul, în prima manșă a semifinalei. Deși oltenii sunt angrenați și în lupta pentru titlu în Liga 1, Nicușor Bancu a declarat că rămâne un obiectiv important câștigarea Cupei.

Partida Universitatea Craiova – Viitorul, de pe arena ‘Ion Oblemenco’, va începe la ora 20:00.

Deocamdată, mă gândesc la ambele trofee. Atât timp cât sunt șanse matematice și la titlu, noi încă ne gândim. Putem să câștigăm cu CFR Cluj și șansele noastre vor fi mai mari. Trebuie să facem un meci bun acasă, cu Viitorul, ca să avem prima șansă în retur.

Ne va aştepta un meci foarte greu, ei au odihnit câţiva jucători pentru acest meci. Cu siguranţă vor fi odihniţi şi dornici să arate că vor să meargă mai departe. Dar jucăm acasă şi trebuie să facem un joc bun să facem un prim pas bun pentru a ne califica.

Mă simt iubit aici, de suporteri, de conducere. Mă înțeleg foarte bine cu colegii, suntem o familie, e greu să mai găsești așa ceva în altă parte. Nu mă gândesc să plec la alt club„, a spus Bancu, în cadrul unei conferințe de presă.

În cele două meciuri din acest sezon, Viitorul nu a înscris împotriva Universității Craiova. A fost 0-0 la Ovidiu și 2-0 în Bănie. Ultima victorie a constănțenilor în fața oltenilor datează din 2017.