RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

VIDEO | Costel Enache, după victoria cu CS Mioveni: „Mijloacele sunt mai puțin importante, punctele contează!”

„U” Cluj a urcat pe podium în Liga 2 după victoria cu 1-0 pe terenul celor de la CS Mioveni!

Antrenorul „studenților”, Costel Enache, a declarat la finalul partidei că nu a fost un meci ușor și îi felicită pe jucători că au fost organizați și concetrați până la sfârșitul meciului.

”Cu organizare, cu muncă și cu determinare. Am văzut un meci între două echipe care și-au dorit victoria în seara asta. Eu mă bucur că am obținut-o, deși nu a fost așa ușor. Vreau să felicit jucătorii pentru faptul că au fost organizați până la capăt. E un lucru foarte important din punct de vedere mental.” a declarat Enache pentru Digi Sport.

costel enache

Antrenorul „Șepcilor Roșii” a spus că mai are de lucrat la partea tehnico-tactică și că echipa condusă de el nu a făcut un joc strălucit la Mioveni.

Sigur, la aspectul tehnico-tactic mai e de lucrat. Am spus înainte de meci și repet, e nevoie de puncte pentru a atinge obiectivul. Mijloacele sunt mai puțin importante, punctele contează. Nu e cea mai mare bucurie din viața mea. E o bucurie de moment, pentru că știu că urmează alte jocuri foarte importante și avem mult de muncit pentru a ne atinge obiectivul. Dar, e un pas înainte și ne dă încredere” a declarat Costel Enache pentru Digi Sport.

Costel Enache consideră că lupta pentru promovare în acest sezon va fi una echilibrată, dură și de lungă durată.

Cred că am anticipat cu toții că lupta va fi foarte echilibrată. Uitați, de la locul 11 în jos, echipele dacă obțin victorii pot ajunge în primele șase. Echipele își joacă șansa și se vede un echilibru în Liga 2. Nu poți anticipa un rezultat în acest campionat. Lupta va fi dură și lungă. a încheiat Costel Enache.

Citește și Anamaria Prodan, ironii la adresa spaniolilor de la Dinamo: “Am eu doi prieteni care vor să cumpere echipa!

Golul de trei puncte pentru „U” Cluj a fost marcat de tânărul Alexandru Negrean (19 ani) printr-un șut superb în minutul 59. Tânărul mijlocaș al „Șepcilor Roșii” este bucuros că în sfârșit a reușit să marcheze pentru echipa de seniori a „studenților”.

Este primul meu gol, după ce am așteptat destul de multă vreme, cam 23, 24 de meciuri. Mă bucur și îmi dă încredere și aștept să vină mai multe reușite, pentru a ajuta echipa. Exersez mereu după antrenament anumite execuții și cu stângul și cu dreptul, iar acum am încercat și se pare că a ieșit.” a declarat Negrean pentru Digi Sport.

„Suntem neînvinși și asta ne dă o încredere imensă. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și să reușim să legăm victorii. Asta ne dă încredere și pune presiunea asupra adversarilor. Suntem ”U” Cluj, avem condiții, avem lot, avem tot ce vrem. Nu avem nicio scuză anul acesta dacă nu promovăm”,  a declarat juniorul celor de la „U” Cluj.

REZUMATUL PARTIDEI  MIOVENI-„U” CLUJ 0-1

Etapa viitoare „studenții” se vor deplasa pe terenul celor de la Rapid București.

Citește și Cortacero a răbufnit: “Vom prezenta o garanție de 19 milioane de euro și le voi închide gura tuturor!”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare