VIDEO | Cosmin Contra a detonat bomba! “Guriță” îl vrea pe Gnohere la națională! Condițiile puse ca “Bizonul” să joace pentru România

Selecționerul Cosmin Contra, 42 de ani, a detonat bomba! ”Guriță” a declarat, miercuri, că atacantul celor de la FCSB, francezul Harlem Gnohere, 30 de ani, poate reprezenta o soluție pe viitor pentru naționala României!

Pentru a putea îmbrăca tricoul naționalei României, cel poreclit ”Bizonul” trebuie să îndeplinească anumite condiții impuse de selecționerul Cosmin Contra:

cosmin contra

“Da, dacă va continua cum a făcut-o anul trecut. Şi dacă va mai slăbi. Este totuşi un pic cu nişte kilograme în plus. El poate fi un jucător mult mai important decât a fost anul trecut. Dacă va avea aceleaşi realizări, de ce nu? Poate intra în atenţia noastră. Ca orice jucător care confirmă, poate fi o soluţie pe viitor pentru echipa naţională”, a spus Contra la Pro X.

Harlem Gnohere a ajuns la FCSB în ianuarie 2017 şi a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2020.

Gnohere este cotat la 2 milioane de euro. El se află la cea mai bună formă a carierei, după ce în sezonul 2017-2018 a marcat 21 de goluri în 44 de apariţii.