Interul dreapta de la CSM București se pregătește intens să revină, după cea de-a noua operație suferită în carieră.

Norvegianca abia așteaptă să evolueze din nou în tricoul „tigroaicelor”. Handbalista dezvăluie cât de dificilă a fost perioada de după operația suferită la ligamentele genunchiului stâng, după doar un meci jucat în România. Mork s-a accidentat în Supercupa României contra celor de la SCM Râmnicu Vâlcea.

” Din punct de vedere mental a fost foarte greu, nu vreau să mint, m-am chinuit foarte mult, deși motivația a existat în permanență. Este dificil pentru că singurul lucru pe care mi-l doresc este să joc handbal și simt cum inima mi se frânge din nou și din nou cu fiecare accidentare” a declarat Nora Mork.

Interul dreapta trage tare să reintre în joc alături de colege, cărora le mulțumește pentru sprijinul acordat în toată această perioadă.

” Eu mi-aș dori să văd alt sportiv care a avut atâtea operații și a revenit la capacitate maximă de nouă ori, așa cum am făcut-o eu! Nimic pe lumea asta nu-mi place mai mult decât să joc handbal și îmi doresc mereu să fiu cea mai bună, nu mediocră. Aș prefera să fiu pe teren și să pierd un meci, decât să stau pe canapea. Cred și sper că voi putea juca în ultima parte a sezonului” – Nora Mork, handbalistă CSM București.

CITEȘTE ȘI –>> Dinamo, pregătită pentru un nou transfer! Încă un jucător se poate despărți de câini în această iarnă