Suporterii lui Dinamo l-au impresionat pe Mircea Rednic de ziua lui, însă Cornel Dinu nu a ezitat să se ia din nou de ultrași, deși aceștia au făcut un gest superb.

„I-am urat «La mulți ani» lui Rednic ieri. Eu nu am nimic cu el. Am văzut niște postări teribil de interesante. Am citit un mesaj în care tot băieții ăștia, vreo 30 la număr, care l-au gratulat pe Rednic, îl făceau albie de porci acum câțiva ani. Ăștia suntem și trebuie să ne revenim. Pentru asta ne trebuie ordine, lege, familie, școală, biserică.

Căutați să vedeți ce spuneau băieții ăia despre Rednic. Cei din «Grupul Tei» măturau pe jos cu el acum câțiva ani. Care sunt sentimentele adevărate? Pentru mine sunt aceleași. Rednic a fost un jucător extrem de apreciat.

Când au venit el și Ioan Andone la echipă ne-au ajutat. Ei provin dintr-o zonă care timp de vreo 200 de ani a aparținut Imperiului Austro-Ungar. Altă școală, altă religie și nimic în comun cu peșcheșul”, a declarat Cornel Dinu, conform gsp.ro.

VIDEO: Suporterii dinamoviști alături de Rednic

DDB #familiadinamo ⚪️🔴

Publicată de Luana Rednic pe Marţi, 9 aprilie 2019

VIDEO: Declarațiile lui Cornel Dinu

Dinu se ia de fanii care l-au sărbătorit pe Rednic: „Băieții ăștia măturau cu el pe jos”

GSP LIVE // Dinu se ia de fanii care l-au sărbătorit pe Rednic: „Băieții ăștia măturau cu el pe jos”TOTUL AICI: https://bit.ly/2WT5JJU

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Miercuri, 10 aprilie 2019