Jose Mourinho l-a lăudat pe copilul de mingi care i-a aşezat rapid mingea lui Alexander-Arnold la cornerul din care Liverpool a înscris golul calificării în finala UEFA Champions League.

Mourinho nu a ratat nici prilejul de a trimite noi săgeţi către Manchester United, fostul său club din Premier League.

Un copil de mingi poate fi esenţial pentru strategia ta şi trebuie să fii atent la el. Sunt detalii care fac diferenţa, aşa cum a fost cazul aici. Eu am fost într-un club care nu a înţeles niciodată importanţa copiilor de mingi. Când eram copil de mingi la Setubal ştiam cum să aşez mingea pentru fiecare jucător la corner. Băiatul acela a ştiut ce face, nu ştiu dacă este un jucător de la academie sau nu. Apoi, Alexander-Arnold a văzut totul. Un jucător tânăr, în semifinale de Champions League, după 80 de minute de joc, obosit, a văzut totul.  Am spus mereu că jucătorii mari sunt cei care văd totul pe teren. Apoi, sigur, Origi a reuşit să înscrie, nu a fost o minge uşoară. Pare uşoară din afară, dar nu a fost o minge uşoară” – a analizat Mourinho golul calificării înscris de Liverpool în dauna Barcelonei.

Liverpool este pentru al doilea an consecutiv în finala UEFA Champions League sub comanda lui Jurgen Klopp. Cormoranii vor lupta pentru cel de-al şaselea trofeu din istoria clubului cu Tottenham.