VIDEO | Contra și momentul “Altă întrebare!”. Ce l-a deranjat pe selecționer

Echipa națională a României se pregătește pentru debutul în Liga Națiunilor. Selecționerul Cosmin Contra susține că atmosfera în cadrul lotului este excelentă. ‘Guriță’ a refuzat să mai discute despre posibilitatea naturalizării francezului Harlem Gnohere.

Subiectul naturalizărilor la prima reprezentativă a stârnit numeroase controverse în ultima perioadă. După ce selecționerul a vorbit despre naturalizarea lui Gnohere, Gică Hagi a fost extrem de vehement, spunând că există multe tinere talente în fotbalul românesc.

Pe Bizonul Gnohere ți l-ai fi dorit la echipa națională?“, a întrebat un jurnalist.

Altă întrebare! Altă întrebare!“, a replicat Contra, vizibil stânjenit, în cadrul conferinței de presă de azi.

Conferință de presă Cosmin Contra înaintea partidei cu Muntenegru👉 bit.ly/2NV1lWv#HaiRomania 🇷🇴

Publicată de Echipa națională de fotbal a României pe Joi, 6 Septembrie 2018

Harlem Gnohere (30 de ani) a înscris 33 de goluri în 67 de apariții pentru FCSB, fiind adus în iarna anului 2017. În acest sezon, francezul are 7 reușite în 8 meciuri.

Gnohere

La 22 august, Cosmin Contra a declarat că are puține soluții în zona ofensivă a naționalei și ia în calcul naturalizarea lui Harlem Gnohere.

„Omrani și Gnohere sunt fotbaliști care au un randament extraordinar. I-am spus `Bizonului`, când am fost în Olanda, că trebuie să mai dea câteva kilograme jos. Ar trebui să ajungă pe la 90. Ar fi mult mai eficient în acel moment. Apoi e posibil să îl aduc la națională. De când a venit în România s-a descurcat fără oscilații, a fost constant în evoluții, atât la Dinamo cât și la FCSB. Nu ar fi o problemă naturalizarea. Noua legislație permite să o facem în câteva luni, în regim de urgență”, a spus Contra, la Digi Sport.