Cosmin Contra se gândește deja la meciul cu Muntenegru, de la Podgorica, după succesul clar al României cu Lituania (3-0).

Selecționerul a urmărit victoria Serbiei cu Muntenegru (2-1) și știe la ce să se aștepte marți seara.

„Muntenegru putea să egaleze la Belgrad, au avut două ocazii imense, așa că ne așteaptă un meci greu acolo. Ar fi extraordinar să câștigăm, am termina pe locul 2.

E o finală, trebuie să o pregătim așa cum trebuie. Avem pe bancă jucători care pot intra fără probleme. Trebuie să avem prospețime pentru a câștiga cu Muntenegru”, e conștient Contra.

Am jucat iar fără spectatori cu Lituania, iar starea e una nasoală pentru jucători. Băieții au înțeles că trebuie să aibă o altă atitudine și am surprins jucând cu doi atacanți. Keșeru și Pușcaș au colaborat foarte bine, Maxim a făcut un efort extraordinar”, a remarcat Contra.

Selecționerul României știe ce trebuie să corecteze în jocul echipei sale: „Mai avem unele probleme cu pasele în spate, spre portar, sper ca pe viitor să le eliminăm. M-am gândit să joc cu Nedelcearu și Pașcanu, dar am ales experiența pe care o au Moți și Săpunaru”.