VIDEO | Conceicao, îngrijorat înaintea derby-ului cu FCSB! “Fotbaliştii sunt deja cu gândul la sărbători”

Antonio Conceicao, antrenorul echipei CFR Cluj, a declarat că motivația este principala problemă înaintea derby-ului cu FCSB de sâmbătă. Portughezul susține că jucătorii sunt deja cu gândul la vacanţă şi sărbători, dar meciul este extrem de important.

FCSB – CFR Cluj, în cadrul etapei a 21-a din Liga 1, este programat sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Ardelenii au un avans de trei puncte în fruntea clasamentului.

clasament liga 1 2

Important e să obţinem cele trei puncte în meciul de mâine (cu FCSB, n.red.). Întâlnim un adversar care are aceleaşi obiective ca şi noi, acelea de a câştiga, un adversar extrem de dificil. Sper ca jucătorii noştri să se ridice la înălţimea meciului, sper să facem un joc bun. Nu e uşor, pentru că fotbaliştii sunt deja cu gândul la sărbători, însă tocmai asta am vorbit în această săptămână cu ei şi le-am spus că mai avem o singură bătălie în 2018“, a spus Conceicao, în cadrul unei conferințe de presă.

La capitolul probleme de lot, antrenorul clujenilor a anunțat că doar Ovidiu Hoban, Mate Males şi Thierry Moutinho vor absenta.

Conferința de presă premergătoare meciului cu FCSB! ⚽🇶🇦 Antonio Conceicao

Publicată de Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA pe Vineri, 21 decembrie 2018