Jurgen Klopp, antrenorul campioanei Europei, Liverpool, a declarat că Manchester City este cea mai bună echipă din lume, deși nu a reușit să câștige Liga Campionilor.

Antrenorul german nu consideră că Liverpool este printre favorite să câștige din nou Liga Campionilor.

Manchester City a câștigat ultimele două titluri în Premier League, dar s-a oprit în sferturile de finală ale Ligii Campionilor în 2018 și 2019.

Nu putem fi cea mai bună echipă din Europa, pentru că Manchester City este cea mai bună echipă din lume, suntem pe aceeași planetă, din ce am auzit. Sunt foarte multe echipe bune în Liga Campionilor și trebuie să dovedești an de an. În sezonul trecut, am fost foarte buni în momentele potrivite, dar nu știu dacă am fost cei mai buni din Europa.

Nu simţim povara de a fi campioni. Nu am nicio idee cum vor juca de acum echipele împotriva noastră. Echipele pregătite de mine nu au mai jucat din postura de deținătoare a Ligii Campionilor şi sper că suntem pregătiţi pentru asta„, a spus Jurgen Klopp în cadrul unei conferințe de presă.

Faza grupelor din Liga Campionilor începe astăzi. Iată meciurile programate:

Cele mai importante faze din aceste meciuri și desfășurarea în timp real vor putea fi urmărite pe site-ul realitateasportiva.net.