VIDEO | Compliment pentru Guardiola. Zidane: “A demonstrat că este cel mai bun!”

Zinedine Zidane şi Pep Guardiola vor fi adversari în cel mai tare duel din optimile de finală UEFA Champions League: Real Madrid – Manchester City. Francezul a avut ocazia să studieze antrenamentele lui Pep la Bayern Munchen înainte de a câştiga trei trofee UEFA Champions League cu Real.

Antrenorul spaniolilor nu şi-a ascuns admiraţia pentru managerul lui Manchester City, pe care îl consideră fără îndoială cel mai bun antrenor din lume.

“Oamenii pot gândi diferit, dar eu cred că este cel mai bun din lume. Fiindcă a dovedit-o. Mai întâi la Barelona, apoi la Bayern şi acum la Manchester City. Este opinia mea, sunt mulţi antrenori în lume, dar pentru mine el este cel mai bun” – a declarat Zidane în conferinţa de presă premergătoare partidei de miercuri seara.

Nici Guardiola nu şi-a ascuns admiraţia faţă de adversarul său. Chiar şi în biografia antrenorului catalan din 2011 există un pasaj în care Pep vorbeşte despre cât de mult i-a plăcut Zidane ca jucător.

Zidane este unul dintre cei mai buni fotbaliști din istorie. Am visat să joc alături de el, însă nu s-a întâmplat niciodată, a afirmat managerul lui City.

Real Madrid – Manchester City, prima manşă a dublei din optimile UEFA Champions League, se va juca miercuri, de la ora 22:00.